martes, 30 de junio de 2009

Colgando en tus manos

...

Hola,
Qui vegi aquest blog veura que soc una gran fan de la Gimnastica Rítmica, peró sobretot el club que m'agrada més el CLUB RÍMICA GIRONA sobretot aquest CLUB es el millor, tothom pensa que es una tonteria peró NO.
Les entrenadores son l'Eva,Susana,Eli, Paula, Adriana, Núria i la Maria, ja se lo que estareu pensant que son moltes per un club peró no, perque hi han tantes entrenadores perqué, hi han 60 alumnes o MÉS!.
Lo que menys m'agrada d'aquest CLUB es LA ORGANITZACIÖ que es molt important.
Peró per l'altre canto aquest club es el millor que hi ha.
També m'agraden molt els CASALS que fan, que son super divertits aixó ho he de dir perque aquest club es mereix un regal. No sol es aixó aquest club perqué per dintre es un club molt cincer, molt maco i molt especial per a mi, ja que, els aparells no puc dir que siguin molt facils peró tampoc puc dir que siguin dificils.
Aixó es lo que volia dir sobre el: CLUB RÏTMICA GIRONA. Podria haver dit moltes coses mes peró aixó es lo que he dit i lo que volia dir!!...

Isis.

lunes, 29 de junio de 2009

sábado, 27 de junio de 2009

Uns comentaris del club de l'any 07/08

Durant aquest mes de juliol, el Club Rítmica Girona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona han realitzat dos casals :"l'Estiu amb Ritme" al centre cívic de Palau i el "Casal amb Club rítmica Girona". En aquest club s'hi realitzen diverses activitats com el lleure, jocs en grup i dinàmiques que engloben la gimnàstica rítmica, el funky, l'aeròbic, l'expressió corporal, balls llatins... entre d'altres.